×
 

Så går fjärrundervisningen i moderna språk till

Linguista erbjuder grund- och gymnasieskolor fjärrundervisning i moderna språk. Undervisningen sker i grupper om cirka 8-13 elever och grupperna kan vara sammansatta av elever från olika skolor runt om i Sverige. Respektive skola beställer elevplatser och undervisningen bedrivs i Google-miljö där legitimerade lärare planerar, genomför och följer upp undervisningen samt sätter betyg vid kursens slut. En handledare från skolan ska alltid finnas på plats för att besvara frågor och stötta eleverna.

Uppstart av fjärrundervisning i moderna språk

Schemat sätts i förväg av Linguista och skolor som beställer elevplatser i moderna språk blockar dessa pass vid sin egen schemaläggning. Schemaläggningen för fjärrundervisningen måste ske på detta sätt då elevgrupperna i Moderna språk kan bestå av elever från flertalet olika skolor och schema inte kan justeras i efterhand.

Inför beställning samt även efter beställning har skolan kontakt med samordnare för Linguista som genomför tekniktest, bifogar informationsmaterial om teknik, informerar om handledare samt andra nödvändiga tips inför uppstart av fjärrundervisning.

Tillgängliga språk

Linguista anpassar inför varje nytt läsår utbudet av språk utifrån vad skolorna har för behov och önskemål. Om ni saknar ett språk i listan nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss med era önskemål.

Följande språk erbjuds för närvarande:

Franska
Mandarin
Spanska
Tyska

Hur kommer jag igång?

Beställ Linguistas tjänster

Tillsammans med oss kartlägger vi behovet på er skola. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång med Linguistas tjänster.

Begär en offert

Är ni en Huvudman för flera skolenheter eller en större skola som vill samarbeta med Linguista? Begär en offert så hjälper vi er.

Vi undervisar på över 50 olika språk

Inför varje nytt läsår anpassar vi utbudet av språk utifrån våra anslutna skolors behov och önskemål. Saknar du något språk? Kontakta gärna oss!

Vi erbjuderStudiehandleningModersmåls-
undervisning
Moderna språk
Albanska
Amhariska
Arabiska
Bengali
Bosniska
Burmesiska
Dari
Danska
Engelska
Estniska
Finska
Franska
Georgiska
Grekiska
Hindi
Isländska
Italienska
Japanska
Kantonesiska
Kinesiska
Keldanska
Klassisk grekiska
Kurdiska
Kurmanji
Litauiska
Makedonska
Mandarin/kinesiska
Meänkieli
Moldaviska
Mongoliska
Nederländska
Norska
Pashto
Persiska
Polska
Portugisiska
Rumänska
Ryska
Serbiska
Somaliska
Sorani
Spanska
Syriska
Swahili
Tagalog
Teckenspråk
Thailändska
Tigrinja
Turkiska
Tyska
Ukrainska
Ungerska
Urdu
Uzbekiska
Vietnamesiska
Wolof